Ndërlidhjet

BEOGRAD


Gjykata Ndërkombëtare e Hagës për ish Jugosllabvinë ka kërkuar nga qeveria në Beograd që të dorëzojnë pranë këtij Tribunali dosjen dhe informacionet e tjera të ish komandantit të serbëve të Bosnjës, gjeneralit Ratko Mlladic.
Kërkesa i është dërguar Ministrit të jashtëm serbo-malazez, Goran Svilanovic, i cili drejton dhe Këshillin për Bashkëpunim me Gjykatën e Hagës.
XS
SM
MD
LG