Ndërlidhjet

BAGDAT


Kryeadministratori i Irakut, diplomati amerikan Paul Bremer ka diskutuar me Këshillin e Përkohshëm Qeverisës të Irakut propozimet e administratës amerikane lidhur me transferimin e kompetencave.
Gjatë takimit është thënë se qershori i vitit të ardhshëm duhet të jetë koha e kalimit të kompetencave tek vendorët dhe krijimi i një qeverie të ardhur nga zgjedhjet.
XS
SM
MD
LG