Ndërlidhjet

HAGË


Në gjykimin e të akuzuarit Sllobodan Millosheviq, në Tribunalin e Hagës, javën e ardhshme do të tërheqë vëmendjen dëshmia e ish kryetarit të kryesisë së Jugosllavisë Borisllav Joviq.
Në aktakuzën e cila Millosheviqin e ngarkon për gjenocid në Bosnje dhe krime kundër njerëzimit në Kosovë dhe Kroaci, thuhet se deri në mesin e viteve të 90-ta, Joviq ka qenë pjesëmarrës në "ndërmarrjen e prëbashkët kriminale".
XS
SM
MD
LG