Ndërlidhjet

NJU JORK


Mbreti i shahut Garry Kasparov e ka mundur programin kompjuterik të quajtur "X3D Fritz".
Pas kësaj fitoreje, Kasparovi dhe programi kanë nga 1 pikë e gjysmë.
Lojën e parë e fitoi kompjuteri, ndërsa e dyta përfundoi remi.
XS
SM
MD
LG