Ndërlidhjet

KABUL


Komisariati i lartë për Refugjatë ka filluar tërheqjen e ekipit të vet ndërkombëtar nga krahinat jugore dhe lindore të Afganistanit, pas vrasjes së një punonjëse humanitare franceze gjatë fundjavës.
Sipas një personi të vetquajtur Mulla Abdul Samad, dhe që pretendon të jetë zëdhënës i talibanëve, punonjësja humanitare ishte qëlluar për vdekje pasi ajo ishte e huaj që synonte hapjen e krishtërimit dhe "spiunimin kundër talibanëve"
XS
SM
MD
LG