Ndërlidhjet

ATHINË


Presidenti kroat, Stipe Mesic, ka deklaruar se të gjithë qytetarët janë të lirë të kthehen në shtëpitë dhe pronat e tyre, nga të cilat janë larguar në vitet 1991 – '95 si pasojë e luftërave.
Sipas Komisariatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara 280 mijë serbë janë larguar gjatë luftës nga Kroacia dhe rreth 100 mijë prej tyre janë kthyer.
XS
SM
MD
LG