Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qindra qytetarë serbë kanë marrë pjesë sot në një protestë në Mitrovicë.
Në protestën e organizuar nga Këshilli Kombëtar Serb, është kërkuar kthimi i policisë dhe ushtrisë serbe në Kosovë, për të siguruar, siç është thënë, Mitrovicën dhe Kosovën.
Pjesëmarrësit gjithashtu kanë deklaruar se nuk do ti dorëzojnë gjeneralët e tyre, duke iu referuar aktpadive të Tribunalit të Hagës kundër 4 gjeneralëve të ushtrisë dhe policisë serbe.
XS
SM
MD
LG