Ndërlidhjet

PARIS


Kryeministri i Francës Jean-Pierre Raffarin e ripërsëriti mbështetjen e qeverisë për hyrjen e Rumanisë në Bashkimin Evropian.
Raffarin tha se "Evropa 27" i përfshin 15 vendet anëtare, 10 vendet kandidate që do hyjnë vitin e ardhshëm, si dhe Rumaninë dhe Bullgarinë.
XS
SM
MD
LG