Ndërlidhjet

MITROVICË


Qindra qytetarë serbë në Mitrovicë kanë kërkuar kthimin e policisë dhe ushtrisë serbe në Kosovë.
Pjesëmarrësit gjithashtu deklaruan se nuk do ti dorëzojnë gjeneralët e tyre, duke iu referuar aktpadive të Tribunalit të Hagës kundër 4 gjeneralëve të ushtrisë dhe policisë serbe.
XS
SM
MD
LG