Ndërlidhjet

MAZAR-I-SHARIF


Me dorëzimin e disa tankeve dhe armëve të rënda, në Afganistan, dy milici rivale e filluan çarmatimin, në praninë e ambasadorit britanik Ron Nash.
Ndërkohë, Kombet e Bashkuara urdhëruan rishikimin e punës së personelit ndërkombëtar në Afganistan, pas vrasjes së një punonjëse franceze.
XS
SM
MD
LG