Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Tre anëtarët kyç të Kombeve të Bashkuara janë shprehur pozitivisht për mbajtjen e një konference ndërkombëtare, e cila do ta caktonte kursin e reformave politike dhe ekonomike në Irak.
Ambasadorët e Francës, Gjermanisë dhe Rusisë bënë thirrje për konferencën e tillë sipas shembullit të Afganistanit.
XS
SM
MD
LG