Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush pjesërisht i ka ngritur kufizimet për ndihmat ushtarake ndaj Bullgarisë, Estonisë, Lituanisë, Letonisë, Sllovakisë dhe Sllovenisë.
Ndihmat u pezulluan në korrik pasi të 6 vendet dështuan të nënshkruajnë marrëveshjen për mos dorëzimin e shtetasve amerikanë në Gjykatën Ndërkombëtare Penale.
XS
SM
MD
LG