Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Komiteti i Asamblesë së Përgjithshme e ka miratuar rezolutën, në të cilën i bëhet thirrje Iranit të përmirësojë gjendjen me të drejtat e njeriut.
Në rezolutë veçanërisht theksohen tortura, shtypja e fjalës së lirë dhe diskriminimi kundër gruas.
XS
SM
MD
LG