Ndërlidhjet

VJENË


Bashkësia shtetërore Serbi-Mali i Zi nuk i ka zgjidhur problemet e ndërsjella por vetëm i ka thelluar, vlerësoi koordinatori i Paktit të Stabilitetit Erhard Busek.
Në një tubim në Vjenë të titulluar "Ballkani apo Evropa juglindore", Busek tha se marrëveshja e Beogradit, në vend të ri-integrimit të dy republikave, procesin e ka çuar në kahje të kundërt.
Busek ka thënë se vendet e Ballkanit janë pjesë e Evropës dhe duhet të integrohen në Bashkimin Evropian, por gjatë kësaj nuk duhet caktuar afate.
XS
SM
MD
LG