Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Harri Holkeri, e ka shprehur shqetesimin e tij mbi qendrimin e fundit te Qeverise se Kosovës rreth privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë.
Ai ka thënë se privatizimi mund të vazhdojë vetëm në bazat ligjore ekzistuese, nëpërmjet Rregullores së Agjencisë Kosovare të Mirëbesimit.
Holkeri ka rikujtuar se duhet të ndryshohen politikat operacionale të privatizimit dhe se ne kete drejtim Agjencia Kosovare e Mirëbesimit tashme është duke punuar.
XS
SM
MD
LG