Ndërlidhjet

GJENEVË


92 qeveri e kanë miratuar marrëveshjen e re që nga vendet nënshkruese kërkon që pas luftës ti pastrojnë mjetet e pashpërthyera.
Marrëveshja u pranua pa kurrfarë vërejtje nga qeveritë, përfshirë Shtetet e Bashkuara, Britania, Franca, Rusia, Kina dhe Japonia.
Marrëveshja bëhet obliguese nëse ratifikohet të paktën nga 20 shtete.
XS
SM
MD
LG