Ndërlidhjet

BAGDAT


Këshilli Qeverisës i Irakut po diskuton kërkesën e udhëheqësve të lartë fetarë shiitë për zgjedhje të menjëhershme.
Nga ana tjetër kreu i rradhës i Këshillit Qeverisës ka nënshkruar një marrëveshje me kryeadministratorin civil të Irakut, diplomatin amerikan Paul Bremer, se kuvendi i përkohshëm do të zgjidhej nga Këshilli Qeverisës dhe jo me zgjedhje të drejtpërdrejta.
XS
SM
MD
LG