Ndërlidhjet

SHKUP.


Në Maqedoni ka 222.547 banorë.
Ky është rezultati i regjistrimit të popullsisë vitin e kaluar, që e shpalli Enti i Statistikës.
Sipas rezultateve të regjistrimit që u zhvillua në nëntor dhe tetor të vitit 2002, 64.18 % janë maqedonas, 25.17 % shqiptarë, 3.85 % turq, 2.66 % romë, 1.78 % serbë, 0.84 % boshnjakë, 0.48 % vllehë dhe 1.04 % të tjerë.
XS
SM
MD
LG