Ndërlidhjet

MASTRIHT


Trafikimi i qenieve njerëzore dhe lufta globale kundër terrorizmit janë temat e samitit të
Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, që mbahet në Mastriht të Holandës.
Kryeministri i holandez Jan Peter Balkenende tha se terrorizmi, trafikimi i qenieve njerëzore dhe përhapja e shpejtë e jotolerancës janë "zhvillime shqetësuese".
Në takimin merr pjesë edhe sekretari amerikan i shtetit Colin Powell.
XS
SM
MD
LG