Ndërlidhjet

BEOGRAD


Për Beogradin dhe serbët e Kosovës, standardet do të jenë të pranueshme vetëm nëse përcaktohet koha dhe institucionet, që do të jenë përgjegjëse për realizimin e tyre, tha zëvendës kryeministri i Serbisë.
"Ne e mbështesim qasjen standardet para statusit, por për standarde që janë në kuadër të rezolutës 1244, respektivisht statusit që është përcaktuar me këtë rezolutë. Gjithçka tjetër do të ishte dezavuim i rezolutës", tha Nebojsha Çoviq.
Ai paralajmëroi edhe iniciativa për anulimin e procesit të privatizimit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG