Ndërlidhjet

PODGORICË


Me marrëveshjen e Beogradit, e cila nuk mund të revidohet, Mali i Zi e mban të drejtën të kontrollojë ardhmërinë e vet evropiane, ka thënë kryeministri Millo Gjukanoviq në një takim me kryetarin e Maqedonisë Boris Trajkovski.
Gjukanoviq gjithashtu ka paralajmëruar mbajtjen e një takimi të kryeministrave të Malit të Zi, Shqipërisë dhe Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG