Ndërlidhjet

GJENEVË


Cecenët përbëjnë grupin më të madh të strehim-kërkuesve në vendet e zhvilluara në periudhën Korrik – Shtator të këtij viti, ka deklaruar Komisariati i Lartë për Refugjatë.
Numri më i madh i strehimkërkuesve nga Rusia kanë shkuar në Austri, Poloni dhe Ceki.
XS
SM
MD
LG