Ndërlidhjet

MASTRIHT


Takimi i ministrave të jashtëm të vendeve anëtare të OSBE-së, që u zhvillua në Hollandë u mbyll pa mundur të miratojë një dokument përfundimtar, për shkak të vërejtjeve të Rusisë, që lidheshin me kërkesat për tërheqjen e trupave ruse nga Gjeorgjia dhe Moldavia.
Sipas Moskës, dërgimi i këtyre trupave, qe bërë sipas marrëveshjeve dypalëshe, ndaj OSBE-ja nuk ka të drejtë të ndërhyjë.
XS
SM
MD
LG