Ndërlidhjet

VJENË


Parlamenti i Austrisë e ka ratifikuar zgjërimin e Bashkimit Evropian.
Dy përfaqësuesit e Partisë së Lirisë votuan kundër për shkak të reaktorit bërthamor çek në Temelin dhe kundër refuzimit të Çekisë për suspendimin e Dekreteve të Beneshit, me të cilat u përshpejtua dëbimi i gjermanëve të Sudetit nga Çekosllovakia.
Zgjërimin e unionit deri më tash e kanë ratifikuar Austria, Danimarka, Gjermania dhe Spanja.
XS
SM
MD
LG