Ndërlidhjet

TIRANË


Gjashtë synimet kryesore të Paktit të Stabilitetit në Ballkan në vitin 2004 do të jenë zhvillimi i mediave, demokratizimi, infrastruktura, tregtia, lufta kundër krimit të organizuar dhe çështja e refugjatëve.
Kështu vendosën sot në Tiranë zyrtarët e vendeve të Ballkanit, të Bashkimit Evropian dhe organizatave ndërkombëtare të angazhuara në rajon.
XS
SM
MD
LG