Ndërlidhjet

SHKUP


Në Maqedoni filloi faza e dytë e dorëzimit vullnetar të armëve ilegale, që do të zgjasë deri në 15 dhjetor.
Në dy fazat e mëparshme të aksionit që filloi në 1 nëntor, u grumbulluan 13 mijë e 200 copë municion dhe 82 kg eksploziv.
Pas përfundimit të aksionit, ligji parasheh 10 vjet burg për armëmbajtje pa leje.
XS
SM
MD
LG