Ndërlidhjet

MITROVICË


Anëtari i Kryesisë së Kuvendit të Kosovës Oliver Ivanoviq e ka vlerësuar si "jo të ligjshme" iniciativën e kryeministrit Bajram Rexhepi për shfuqizimin e 53 ligjeve të Serbisë në Kosovë.
Ivanoviq i ka bërë thirrje UNMIK-ut të ndërmarrë gjithçka për të penguar kryeministrin dhe deputetët shqiptarë në Kuvend në qëllimet e tyre.
Në të kundërtën, "Serbia do të duhet të përgjigjet", ka thënë Ivanoviq.
XS
SM
MD
LG