Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nënkryetari i Qeverisë së Serbisë, i ngarkuar për Kosovën, Nebojsha Çoviç ka deklaruar se "nuk janë marrë parasysh të gjitha vëretjet e Beogradit sa i përket versionit përfundimtar të standardeve për Kosovën, dhe ka paralajmëruar për këtë çështje mbledhje urgjente të qeverisë serbe.
Plani për operacionalizimin e standardeve në Kosovë do të prezantohet dhe pritet të miratohet nga ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian të marten në Bruksel. Arritja e standardeve do të jetë kusht për fillimin e negociatave për statusin final të Kosovës.
XS
SM
MD
LG