Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian do t'i ofrojë Turqisë një mundësi më të qartë anëtarësimi, në shkëmbim të zgjidhjes së cështjes së Qipros.
Ndwrkaq nga Kroacia, Brukseli ka kërkuar zbatim të reformave, vecanërisht bashkëpunim me Gjykatën e Hagës.
Lidhur me gjendjen në Gjeorgji Bashkimi Evropian do të rrisë praninë e tij ekonomike dhe politike në mënyrë që të parandalojë trazira të reja apo rritjen e paqëndrueshmërisë atje.
XS
SM
MD
LG