Ndërlidhjet

ATHINË


Një Gjykatë greke ka dënuar 15 anëtarët kyc të organizatës terroriste "17 nëntori" për rolin e tyre në vrasje, grabitje dhe vënie bombash, gjatë 30 viteve të fundit.
Mbi këtë grup rëndojnë 2000 krime, përfshi dhe 19 vrasje.
Eliza Vosenberg, avokate e familjeve të viktimave të organizatës 17 nëntori, deklaroi pas senacës së sotme:
"Ne e ndjejmë se e gjithë e vërteta nuk doli në këtë gjykatë, pasi ka shumë njerëz të tjerë që dinë dhe nuk flasin rreth detajeve dhe rreth personave, që ende mund të mos jenë arrestuar."
XS
SM
MD
LG