Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin i kundërshtoi përpjekjet për ndryshimin e kushtetutës.
Putin u tha ligjvënësve se kushtetuta e tashme është themel i stabilitetit të Rusisë, dhe ka potencial të fuqishëm për reformat dhe zhvillimin.
XS
SM
MD
LG