Ndërlidhjet

PARIS


Kancelari gjerman Gerhard Schroeder dhe presidenti i francez Jacques Chirac, u bënë thirrje partnerëve të Bashkimit Evropian ta mbështesin projekt kushtetutën para zgjërimit të unionit.
Franca dhe Gjermania e mbështesin projekt kushtetutën, e cila do ti ri-balanconte të drejtën e votës dhe reformat e institucioneve tjera të unionit.
XS
SM
MD
LG