Ndërlidhjet

OSLO


Aktivistja e Iranit për të drejtat e njeriut Shirin Ebadi ua ka dedikuar Çmimin Nobël për Paqe të gjitha myslimaneve të botës.
"Çmimi që i jepet një gruaje myslimane, e përmban mesazhin se Islami nuk është fe e terrorit dhe dhunës. Nëse ndonjë i pafajshëm vritet në emër të Islamit, atëherë të jeni të sigurtë se Islami është abuzuar", tha Ebadi në Oslo, ku nesër pritet ta pranojë Çmimin Nobël për Paqe.
XS
SM
MD
LG