Ndërlidhjet

BUKURESHT


Nënsekretari amerikan i Mbrojtjes, Douglas Feith, është takuar me zyrtarët e qeverive rumune e bullgare për të diskutuar mundësinë e vendosjes së bazave ushtarake amerikane në këto dy vende.
"Ajo cfarë ne jemi të interesuar të bëjmë është të përfitojmë nga përparësitë dhe mundësitë e krijuara, në mënyrë që të veprojmë shpejt dhe me forca që mund të vendosen lehtë në terren", tha Feith.
Feith është në një turne evropian për të shpjeguar planet amerikane për rishpërndarjen e forcave në Evropë.
XS
SM
MD
LG