Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian përkrahë plotësisht planin e shefit të UNMIK-ut, Hari Holkeri për operacionalizimin e standardeve në Kosovë duke qëndruar prapa këtij dokumenti, thuhet në kumtesën të cilën e ka lëshuar Italia si kryesuese e radhës e Bashkimit Evropian. 15-shja evropiane u ka bërë thirrje të gjitha palëve në Kosovë që ta pranojnë këtë dokument dhe të punojnë për realizimin e tij.
Zbatimi i këtij plani duhet të përcaktohet nga shefi i UNMIK-ut në konsultime me përfaqësuesit e institucioneve të Kosovës, konsideron Bashkimi Evropian.
XS
SM
MD
LG