Ndërlidhjet

LONDËR


Duke folur për arrestimin e ish liderit të Irakut, kryeministri Tony Blair tha sot në Parlamentin e Britanisë se është i sigurt se "irakianët kanë aftësi" ta bëjnë një "proces gjyqësor të pavarur dhe korrekt". Në këtë fjalim, kryeministri Blair, pos tjerash tha se "Saddam Husseini do të trajtohet me të gjitha të drejtat e të burgosurit të luftës. Sa i përket procesit gjyqësor mendoj se ai do të duhej të përcaktohej nga qeveria e Irakut dhe nga populli këtij vendi".
XS
SM
MD
LG