Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan George Bush ka kërkuar që Sadam Hyseini të gjykohet në një gjyq të hapur me prani ndërkombëtare.
"Sadam Hyseini duhet të sillet para drejtësisë, ndërsa qytetarët e Irakut duhet të përfshihen në këtë proces. Duhet gjithashtu gjykim publik, duhet të bëhen publike të gjitha mizoritë dhe të jetësohet drejtësia", ka thënë presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG