Ndërlidhjet

STOKHOLM


Evropa duhet ti përmirësojë standardet për strehimin e refugjatëve dhe dhënien e azilit, deklaroi komesari i lartë i Kombeve të Bashkuara Rud Lubbers.
"Bashkimi Evropian duhet ti përmirësojë standardet, e jo ti përkeqësojë", ka thënë Lubbers, duke shtuar se barra e refugjatëve duhet të bjerë mbi të gjithë vendet anëtare të unionit.
XS
SM
MD
LG