Ndërlidhjet

GRAQANICË, KOSOVË


Kandidatët e Partisë Socialiste të Serbisë nga Kosova, për zgjedhjet e 28 Dhjetorit në Serbi, sot kanë ftuar serbët e Kosovës që të votojnë për ta dhe, sipas tyre, ti kthejnë lidhjet e ndërprera të Kosovës me Serbi. Me këtë rast, sipas burimeve serbe, u transmetua porosia tonike e Sllobodan Millosheviqit nga Haga, ku po vazhdon procesi gjyqësor ndërkombëtar kundër tij për akuzat për krime të luftës.
XS
SM
MD
LG