Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara sot u diskutua për Kosovën. Nënsekretari i përgjithshëm për paqeruajtje, Jean-Marie Guehenno tha se "domosdoshmëri për çfarëdo diskutimi për statusin e ardhshëm të Kosovës mbetet arritje e tetë standardeve". Ambasadori gjerman në KB, Gunter Pleuger tha se dështimi për tu angazhuar në dialog dhe në reformat e tjera do të ketë ndikim në të ardhmen e Kosovës në integrimet evropiane. (Më gjërësisht për këtë zhvillim në rubrikën "Kronika")
XS
SM
MD
LG