Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësues të disa komunave ku jetojnë pjesëtarët e komunitetit serb, kanë kërkuar që në Kosovë të formohen dy entitete.
Ata kanë thënë se kjo do të nënkuptonte rikthimin e ushtrisë dhe policisë serbe në kosovë, ndërkohë që i kanë konsideruar struktura paralele të gjitha institucionet e formuara në Kosovë pas vitit 1999.
Sipas tyre, deklara është përgjigje ndaj planit për standardet në Kosovë.
XS
SM
MD
LG