Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët e Kuvendit të Kosovës të enjten aprovuan në parim Projektligjin për Bashkëpunim të Kosovës me Gjykatën e Hagës për krime të luftës në ish-Jugosllavi.
Projektligji u konsiderua si domosdoshëm për plotësimin e boshllëkut në këtë fushë.
Kryeministri Bajram Rexhepi tha se me këtë ligj, Kosova e institucionalizon bashkëpunimin me Tribunalin Penal të Hagës dhe e krijon infrastrukturën e duhur, që qytetarët e saj, të cilët përballen me gjyqin të kenë mbrojtje ligore.
XS
SM
MD
LG