Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm Koffi Annan ka kërkuar që kthimi i personelit të Kombeve të Bashkuara në Irak të diskutohet në një takim me qeverinë e përkohshme dhe Këshillin Qeverisës.
Anann tha se nuk e hedh poshtë mundësinë e kthimit të personelit përpara bartjes së pushtetit tek qeveria e Irakut në muajin qershor.
XS
SM
MD
LG