Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i departementit të shtetiti, Richard Boucher tha mbrëmë vonë se është për tu përshëndetur marrëveshja e agjencisë ndërkombëtare për energji bërthamore me Iranin për inspektimin e kapaciteteve atomike.
Richard Boucher mëtutje tha:
- Esencialisht, për bashkësinë ndërkombëtare, që të ketë besim të plotë në programin atomik të Iranit, ata duhet që të heqin dorë nga procesi i pasurimit dhe i riprocesimit...dhe ata duhet të bashkëpunojnë plotësisht me agjncinë ndërkombëtare për energji bërthamore duke lejuar çdo gjë që parasheh protokoli".
XS
SM
MD
LG