Ndërlidhjet

KAIRO


Presidenti i Egjiptit Hosni Mubarak dhe ministria e Jashtme e Iranit kanë deklaruar se Izraeli duhet ta ndjekë shembullin e Libisë, dhe të lirohet nga armët e shkatërrimit në masë.
Mubarak tha se veprimi i Libisë paraqet "hap pozitiv", dhe të njëjtën duhet ta bëjë edhe Izraeli.
Më parë, zëdhënësi i Ministrisë së jashtme të Iranit amid Reza Asefi, i bëri thirrje bashkësisë ndërkombëtare ta detyrojë Izraelin ti bashkangjitet Libisë në heqjen dorë nga armët e shkatërrimit në masë.
XS
SM
MD
LG