Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Kosovës, Ibrahim Rugova është kthyer sot në Prishtinë pas vizitës në Vatikan dhe takimin me Papa Gjon Palin e Dytë. Përvec vlerësimeve për figurën e Papa Gjon Palit të Dytë, në deklaratën e tij pas mbërritjes mes të tjerash kryetari i Kosovës tha se e ka njohur Papën me përparimin e shënuar gjatë këtyre katër viteve në liri.
Kryetari Rugova e vlerësoi si nderim për Kosovën pritjen nga shenjtëria e tij, Papa Gjon Pali i Dytë.
XS
SM
MD
LG