Ndërlidhjet

TASHKENT


Qeveritë e Perëndimit duhet ti shtyjnë përpara reformat politike dhe ekonomike në Azinë Qendrore për të parandaluar lindjen e radikalizmit islamik, thuhet në raportin e Grupit Ndërkombëtar të Krizave.
Prej sulmeve të 11 shtatorit 2001, rajoni është treguar aleat kyç i Shteteve të Bashkuara në luftën kundër terrorizmit, por perëndimi deri tani ka dështuar në nxitjen e reformave demokratike në rajon, thuhet në raportin e Grupit Ndërkombëtar të Krizave.
XS
SM
MD
LG