Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Gjon Pali i Dytë tha se vendet duhet të synojnë integrimin gradual të emigrantëve, respektimin e identitetit të tyre dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore të vendasve.
Në mesazhin me rastin e Ditës Botërore të Emigrantëve dhe Refugjatëve, Papa tha se baraspesha e tillë e redukton rrezikun e izolimit nëpër geto dhe nxitjen e tensioneve sociale.
XS
SM
MD
LG