Ndërlidhjet

GJAKOVË


Sot u bë rivarrimi i 11 nga 28 trupat, që kohë më parë ishin sjellë nga Serbia, ku të gjithë ishin varrosur në një varrezë masive.
Në mesin e tyre ishte edhe trupi i këngëtarit të njohur Esat Bicurri.
Në ceremoninë mortore ishin tubuar familjarë të viktimave të terrorit serb nga viti 1999, qytetarë dhe zyrtarë komunalë të Gjakovës dhe nga Prishtina.
XS
SM
MD
LG