Ndërlidhjet

STAMBOLL


Është shkatërruar grupi terrorist, i cili qëndronte pas sulmeve vetvrasëse të muajit të kaluar në Stamboll, tha kryetari i qeverisë së Stambollit, Muammer Guler.
Më tej Guler ka sqaruar:
"Organizata në fjalë ishte një njësi e organizuar e Al-Kaidës në Turqi. Grupi nuk ka një emër të caktuar, por anëtarët e tij ishin aftësuar jashtë Turqisë dhe kishin lidhje me Al-Kaidën"
Deri tani 35 veta janë arrestuar lidhur me këto sulme.
XS
SM
MD
LG